1/2 كيلو جمبري منظف ومقشر
1/2 كيلو سبيط (كالاماري) مقطع
1/2 كيلو سمك فيليه قطع
1/2 كيلو بلح البحر مخلى
3 فص ثوم
2 حبة فلفل احمر حار مفروم
ملح-فلفل اسود- كمون – بابريكا –فلفل حار بودرة - زنجبيل
عصير ليمون
بشر ليمونة
2 حبة بصل اخضر
1 1/2 كوب كريمة، و زبدة
التحضير:1- قلبي كل المكونات معا جيدا وتبليهم بالتوابل وعصير وبشر الليمون ثم ضعيهم في الطاجن واسكبي عليهم الكريمة وغطيهم بورق الألمنيوم وادخليهم الفرن لـ30 دقيقة أو حسب الفرن ثم ارفعي ورق الألمنيوم وضعي قطع من الزبدة وادخليها الفرن ل10 دقائق اخيرة .
*يقدم مع أرز أبيض شهى وسلطة الطحينة